Fra Ugeavisen Midtsyd, marts 2010

Allan J. Lorenzen springer på torsdag den 8. april ud som selvstændig malermester.

Det ruller for Allan

Nyudlært malersvend springer ud som mester på torsdag.

Kort tid efter, at Allan J. Lorenzen scorede en bronzemedalje ved sit svendestykke som maler, har han valgt at blive selvstændig malermester. Han åbner på torsdag den 8. april for malerfirmaet AL Malerforretning fra hjemadressen Kongevej 241 i Tiset ved Gram.
Allan J. Lorenzen er udlært hos Børge Warmings Malerforretning i Toftlund i begyndelsen af november, og han har gennem hele sin læretid været sikker på, at han ville være selvstændig, når han var færdiguddannet.
I de sidste måneder har han holdt orlov med sine to børn på henholdsvis fire og to år, og nu er han klar til at servicere kunder i et stort område.
»Jeg glæder mig til at tage både små og store opgaver, og jeg glæder mig til at tilrettelægge min egen hverdag og selv tage snakken med kunderne«, siger den unge malermester.
Allan J. Lorenzen er 30 år, og han gik i voksenlære for nogle år siden. Nu er han klar til at få foden »under egen stige«, og han har allerede firmabilen klar, så han kan have værktøj og materialer med ud til kunderne.

Af Ella Warming

 
29/03/2010

 


 

Samarbejdspartnere


copyright 2013 AL MALERFORRETNING

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk